Reviews

Een coachingstraject is altijd gebaseerd op individuele behoeftes en vraagstukken. Leerkrachten die jou voor zijn gegaan, geven je hieronder graag een kijkje in hun ervaringen met Clcoaching.

Marie-Louise Ruijter, Directeur van 2010-2017, basisschool de Uilenburcht

"Als directeur heb ik haar gevraagd om een aantal collega’s die niet lekker draaiden in de groep te coachen en als co-teacher een aantal keren samen met hen te werken. Door korte interventies tijdens het lesgeven veranderde het gedrag van de leerkracht en lukte het hen om het lesgeven duurzaam te verbeteren. Caroline kan op een fijne manier iemand de spiegel voorhouden waardoor je als leerkracht op andere zienswijzen wordt gebracht. Als directeur zag ik de resultaten van de coaching terug tijdens mijn lesbezoeken. Wil je stappen zetten in je ontwikkeling als leerkracht, dan kan Caroline een goede optie zijn."

Anoniem, Leerkracht basisschool de Uilenburcht

"Vorig schooljaar had ik een groep, waarbij het groepsproces niet helemaal liep zoals ik zou willen. Ik heb toen hulp gehad van Caroline in de vorm van co-teaching. Door haar oprechtheid, haar ervaring als leerkracht en haar professionele feedback, kon ik haar tips meteen toepassen in de praktijk. Dit heeft een positief effect gehad op mijn eigen leerkrachtgedrag en daarmee op het groepsproces van die groep. En ook nu nog pluk ik hier de vruchten van."

Anoniem, Leerkracht basisschool de Uilenburcht

"Caroline heeft mij begeleid rondom het gedrag van een leerling. Het fijne van haar werkwijze vond ik dat we in overleg tot nieuwe mogelijkheden kwamen. Zij staat echt naast de leerkracht en kijkt mee vanuit haar eigen leerkrachtbril."

Anoniem, Leerkracht basisschool de Uilenburcht

"Na jarenlang lesgeven zonder enige feedback, krijg ik dit jaar een klassenbezoek van Caroline. Ze maakt een prachtig verslag, dat ze daarna samen met mij bespreekt. Door haar manier van kijken naar mijn lesgeven, zie ik iemand die oprecht betrokken is op het lesgebeuren in de groep en die weet hoe goed lesgeven eruit ziet. Hoewel ik zelf best tevreden was na de les, heeft Caroline mij een aantal waardevolle tips gegeven waarin ze mij heeft laten nadenken, of ik steeds de goede keuzes heb gemaakt. Als zo iemand je les komt observeren, dan word je daar als leraar alleen maar beter van. Dank je wel, Caroline, mijn deur staat altijd open voor je bezoek."

Anoniem, Leerkracht basisschool de Uilenburcht

"Ik heb heel veel gehad aan de co-teaching van Caroline. Ze ziet haarfijn de verbeterpunten en omdat ze naast je staat kun je die meteen toepassen. Van tevoren had ik niet durven hopen dat het effect zo groot zou zijn. Naast het zien van wat beter kan, zag ze ook waar mijn kracht ligt. Heel fijn. Door de co-teaching kreeg ik weer zo veel energie van mijn werk en kon ik een betere leerkracht zijn."